bidi de totmoianes.com

bidi de Totmoianès

 

totmoianes.com

Una Nova Web al servei del Moianès

 

 

 

totmoianes.com és una web de recursos publicitaris per donar a conèixer i fer localitzable el vostre negoci o associació, la vostra oferta i les vostres activitats a internet. Si ja tens web, facebook o altres, estar a totmoianes.com pot portar-te visitants i millorar el seu posicionament als cercadors. Si encara no en tens, totmoianes.com et permetrà construir un espai a la teva mida afegint les pàgines a poc a poc, a mida de què les necessitis per la teva campanya i segons el teu pressupost.

No cal tenir coneixements tècnics ni dedicar-hi massa temps, només el necessari per escriure el text que voleu que surti a la vostra fitxa i enviar-nos-el omplin aquest formulari amb les dades del vostre negoci.

totmoianes.com és una web dinàmica que evoluciona. A poc a poc apareixeran eines per promocionar la vostra imatge i comunicar les vostres ofertes i activitats. També us donarem instruccions senzilles per fer la vostra publicitat més efectiva. I tot això per un preu a mida de el que vulgueu invertir.

Les associacions tenen un tracte especial a TotMoianès. Poden publicar les seves activitats de forma gratuïta. Sabem de la importància del treball associatiu i tenim intenció de donar-li suport.

Tots els negocis i associacions poden registrar-se sense cap cost i tindre una pàgina bàsica.

 

 

Que es TotMoianès