Moià

VIVAR & GALAN – Gestió Integral de la Construcció – Moià

Project Management en Edificació i Urbanisme – Constructor Management – Tramitació de llicències i permisos d’obra – Legalitzacions d’activitats – Certificats de Habitabilitad – Cèdules d’habitabilitat – Inspecció tècnica dels edificis ITE – Informes, Certificats, Peritatges, dictàmens – Topografia

Llegir Mes...

Clinica Veterinària CAL MENESCAL – Moià

Cal Menescal és la consulta veterinària del veterinari Gonzalo Ruiz a Moià, Barcelona. La consulta ofereix serveis de diagnòstic i anàlisi, vacunacions, cirurgia i medicació de gossos, gats, animals de granja. Visites a domicili.

Llegir Mes...

FORMA – Escola d’Art – Moià

L’objectiu de l’escola d’art Forma no només es basa en l’ensenyament de tècniques artístiques, sinó també en trasmetre als alumnes la motivació per aprendre i crear. La capacitat de saber gaudir de les diferents possibilitats creatives, amb l’esperit de compartir i de sentir-se part d’un grup.

Llegir Mes...

CAL MATIES – Carnisseria – Moià

Cal Maties és una carnisseria integrada en el sector actualment denominat “comerç de proximitat”. Compta amb més de cent trenta-cinc anys d’història, i en el nostre cas història vol dir tradició i evolució. És a dir, Cal Maties és una carnisseria de casa, del poble, de les que en diem “de tota la vida”, i actualitzada.

Llegir Mes...

LET’S SPEAK – Escola d’Idiomes – Moià

Matricula oberta curs 2014-2015 Places limitades … i el més de setembre gratuït!!! Let’s Speak és una escola d’idiomes dedicada a l’ensenyament de l’anglès. Oferim cursos d’horari regular en grups diferenciats d’adults, adolescents o nens, a la vegada que per nivells. Així mateix, també oferim classes particulars amb horari a concretar, i classes a empreses.

Llegir Mes...