MOFA

GUANYADORS DEL 1er FESTIVAL MOFA – Moianès Fantàstic -2015

Guanyadors del 1er Festival Internacional de Cinema Fantàstic del Moianès. MOFA 2015 MOFA – SECCIÓ OFICIAL FANTÀSTIC : Curtmetratges de totes les nacionalitats i temàtica fantàstica. VIII MOSTRA DE CINEMA DEL MOIANÈS: Concurs de curtmetratges de temàtica lliure. RECPHONE 36 : Concurs de curtmetratges del genere fantàstic realitzats amb el mòbil o tablet.

Llegir Mes...

MOFA 2014 – Moianès Fantàstic – Festival de Cinema Fantàstic del Moianès

Festival Internacional de Cinema Fantàstic del Moianès. Dies 13-14-15 de març del 2015 a l’Auditori Sant Josep de Moià. RECPHONE 36 : Concurs de curtmetratges del genere fantàstic realitzats amb el mòbil o tablet. VIII MOSTRA DE CINEMA DEL MOIANÈS: Concurs de curtmetratges de temàtica lliure. MOFA – SECCIÓ OFICIAL FANTÀSTIC : Curtmetratges de totes les nacionalitats i temàtica fantàstica.

Llegir Mes...

SECCIÓ OFICIAL – MOFA 2015

Concurs internacional de curtmetratges de temàtica fantàstica. Més de 300 curts de 25 països, mitjançant les plataformes Click For Festivals, Movie Beta i la mateixa web de Moianès Fantàstic, s’han inscrit en aquesta I edició de MOFA.

Llegir Mes...

RECPHONE 36 – MOFA

RECPHONE 36 Concurs de curtmetratges fets amb mòbil o tableta RECPHONE 36 és un concurs de curtmetratges fets exclusivament amb mòbil o tableta i amb la particularitat de que es els concursants disposen no més de 36 hores per a gravar i editar-lo. L’àudio es pot captar amb un equip diferent del mòbil.

Llegir Mes...

VIII MOSTRA DE CINEMA DEL MOIANÈS – MOFA

VIII Mostra de Cinema del Moianès Un any més tornem a ser aquí per presentar-vos una nova edició de la Mostra de Cinema del Moianès Concurs de Temàtica lliure on pot participar tothom. Aquesta secció oberta, a produccions de qualsevol gènere, dins i fora del sector professional.

Llegir Mes...

SECCIÓ ACTITUD – MOFA

Secció ACTITUD “Cinematografíes Emergents” Secció dedicada al cinema emergent, produït amb recursos de mecenatge o d’altres. Es permeten gèneres diversos, amb l’objectiu principal de mostrar tot aquest cinema fresc i ple de nous llenguatges, formats i gèneres. Aquest espai també acollirà activitats de tipus retrospectiu. Més informació al web de MOFA

Llegir Mes...

PROMOS DE MOFA

Promos de Moianès Fantàstic. Aquestes son les promos realitzades per Agustin Pisonero per el Festival de Cinema Fantàstic del Moianès. Amb la col·laboració del Pollo Matapuces, personatge tradicional en les festes de Moià.

Llegir Mes...