El mercat del vi i el formatge és un mercat temàtic i divulgatiu que té com a protagonistes aquests dos aliments i omple de parades i de colors els diferents racons de Catalunya on s’estableix.

La fira tindrà lloc al carrer Sant Antoni i al carrer Rafael Casanova durant tot el dia.

 

mercat de vi i formatge a moià

 

 

 

 

El mercat té una vessant pròpiament comercial i una altra de més cultural. Així, s’hi presenten diferents plafons informatius en els quals s’explica la importància dels elements que intervenen en el procés d’elaboració i envasat del vi. Des de les vinyes fins el roure utilitzat per a les bótes de vi, passant pels taps de suro que han de deixar respirar el vi, en les seves variades tipologies.

Els diferents assentadors, experts en cadascuna de les temàtiques del mercat, completen i amplien la informació que es desitgi i informen també de tot el que es vulgui conèixer sobre els productes exposats.

A més, arrodoneixen el mercat altres productes com embotits, pa i coca, dolços i confiteria, complements, bosses i tèxtil, joieria, minerals, maquetisme i decoració, productes de bellesa i salut elaborats de manera natural, sabons artesans i bijuteria, entre moltes altres coses.

Una vintena de parades ben diverses, doncs, conformen un mercat protagonitzat pel vi i el formatge.

Mes informació al facebookdel Mercat de Vi i Formatge

FacebookTwitterGoogle+Compartir