Matricula oberta curs 2014-2015
Places limitades
… i el més de setembre gratuït!!!

Let’s Speak és una escola d’idiomes dedicada a l’ensenyament de l’anglès. Oferim cursos d’horari regular en grups diferenciats d’adults, adolescents o nens, a la vegada que per nivells. Així mateix, també oferim classes particulars amb horari a concretar, i classes a empreses.

Escola d'Idiomes Let's Speak al Moianès
Dins la nostra societat, saber i dominar l’anglès és ja una prioritat: a les universitats es reclama que els alumnes tinguin un nivell mínim de coneixements (B2 o First Certificate), en el món laboral és fa gairebé imprescindible dominar aquest idioma per aconseguir una feina, i sovint l’anglès a l’escola no és suficient per assolir els coneixements de l’idioma en tots els seus aspectes: speaking, reading, listening. I evidenment, indispensable per viatjar en un món on gairebé tothom parla en anglès.

D’altra banda, també preparem els alumnes per a passar els exàmens oficials de Cambridge, com per exemple el First Certificate, l’Advanced i el Proficiency.

Les nostres classes s’imparteixen íntegrament en anglès, sigui qui sigui el nivell i l’edat de l’alumne, afavorint d’aquesta manera i des de ben aviat una comunicació amb el professor a través de la llengua anglesa que ajudarà progressivament a l’alumne a expressar-se i comprendre aquesta llengua.

El nostre equip està format per professors nadius titulats i amb gran experiència professional.

Let's Speak escola d'idiomes a MoiàLET’S SPEAK
Ctra. de Vic 22-24
08180 Moià
Tel. 93 830 21 34

 

[google-map-v3 shortcodeid=”0c08d0eb” width=”100%” height=”400″ zoom=”16″ maptype=”hybrid” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”ca” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”false” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”41.809367, 2.099311{}1-default.png{}Let’s Speak” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

 

FacebookTwitterGoogle+Compartir