14 fira Moianès Turisme i Lleure a Castellterçol

Dissabte 11 d’octubre, per la tarda, activitats a Les Poues de la Ginebreda.
Diumenge 12 d’octubre, tot el dia, fira i activitats al poble.

Concert final amb Marc Parrot “Sortir per la finestra”


XIV FIRA MOIANÈS TURISME I LLEURE, AQUEST ANY A CASTELLTERÇOL
12 D’OCTUBRE

Descarrega el programa des de la web del  Consorci del Moianès

14 fira del Moianès Turisme i Lleure

 

La Fira Moianès Turisme i Lleure es celebra sempre el segon cap de setmana d’octubre. La fira vol ser l’aparador del turisme i del lleure del Moianès, com a mostra d’un territori actiu. L’objectiu de la fira és donar a conèixer la riquesa del territori tant a nivell d’oferta turística com d’entitats i activitats de lleure que s’hi organitzen.
A la fira hi podeu trobar tant els establiments d’agroturisme, allotjaments, restaurants, cases de colònies, activitats turístiques – camps de golf, museus, coves, hípiques… com les entitats – geganters, bastoners, ciclistes, excursionistes,… -de la comarca, i també de la Catalunya Central.
També hi tenen cabuda les empreses dedicades a l’artesania i productes de la terra del Moianès i el comerç local.

La 14ª Edició del la Fira Moianès Turisme i Lleure (2014) té lloc a Castellterçol.
El dissabte dia 11 hi haurà activitats a Les Poues de la Ginebreda (Ecomuseu del Moianès), amb una visita comentada, marxa nòrdica, activitats infantils… entre les quals cal destacar la presentació del llibre “ Caminades pel Moianès amb contes i llegendes”, de Sebastià Padrisa.
El diumenge, pels carrers i places del poble, hi trobarem parades, presentació i degustació de productes, trobada de gegants, actuació dels Falcons de Castellcir, actuació de l’Esbart Rosa d’Abril, Tastets de Cant Coral amb la coral de Castellterçol,… entre d’altres, i a destacar el Concert de Fi de Festa, amb Marc Parrot, que presenta el seu nou disc “Sortir per la finestra”.

Us hi esperem!!!

Per a més informació:
Consorci del Moianès
93.830.14.18
turisme@consorcidelmoianes.cat
www.consorcidelmoianes.cat

 

FacebookTwitterGoogle+Compartir