10è Festival La Pólvora – 2014

divendres 25 de juliol a les 18h i dissabte 26 de juliol a les 19h, a l’Ateneu La Pólvora de Moià


desé festival la pólvora de moià
L’Ateneu la Pólvora de Moià compleix 10 anys
El cap de setmana del 25 al 27 de juliol l’Ateneu la Pólvora celebra el seu desè aniversari. I ho fa amb un Festival La Pólvora ple de música i concerts per a tots els gustos. Bé, almenys per un ampli ventall de gustos.

Obrirem el festival el divendres a les sis de la tarda amb les actuacions dels cantautors, Zyg Polar, Ell Sol i Howie Reeve, seguides per una sessió del trip-hop experimental del flamant grup moianès Laresonantz. Tot seguit agafarem forces amb un soparet popular a base d’arròs i pollastre al curry (amb alternativa vegeteriana) per encarar una nit de psicodèlia i rock’n’roll amb dues bandes del Baix Llobregat, Els Navegants (finalistes al Sona9 de l’any passat) i Trau (probables finalistes d’enguany), que culminarà amb l’actuació dels grans The Other Doors, que no necessiten de concursos per fer-se sentir.

L’endemà començarem a les set de la tarda amb un espectacle de circ a càrrec de la companyia Moi Jordana, una de les companyies que han passat per l’Ateneu al llarg d’aquests deu anys de vida. Continuarem amb el cantautor i monologuista Primo Zon i ens entaularem aquest cop per deglutir o bé unes hamburgueses de la terra o bé herbetes ben nostrades de les quals disposaran aquells als qui la carn no faci el pes. I bona falta que ens farà, perquè la nit anirà del punk-garatge dels Tartana a les reminiscències metal dels Dolmenn amb el seu rock-stoner-doom per acabar amb el rock screamo-punk matemàtic dels Hurricäde. La nit acabarà amb una sessió de música electrònica del punxa-discs Kaktus.
El diumenge al vespre arriba el torn dels amants del cinema de terror, amb la projecció d’una pel·lícula incògnita a la muntanya de la Creu.

Més informació a la web de L’Ateneu La Pólvora

FacebookTwitterGoogle+Compartir