Arriba la Festa Major a Sant Quirze!

del 25 al 27 de juliol i de l’1 al 3 d’agost a Sant Quirze Safaja


cartell-festa-major-sant-quirze-safaja-2014-post

PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DE SANT QUIRZE SAFAJA

Divendres 25 de juliol

PREGÓ DE FESTA MAJOR

21h, Plaça de l’Església. Pregó a càrrec del Quirzet, l’Esquirol i l’Òliva. Tot seguit, batucada a càrrec d’una colla veïna i brindis col·lectiu per encetar la Festa Major d’enguany. Tothom que porti el seu tabal, gralla, tambor i la samarreta blava de la colla de Sant Quirze!

 

Dissabte 26 de juliol

XIV RAID VERD

Al Parc de l’Aigua. Sortida: 9.00h. Equips: 2 persones. Inscripcions limitades fins el 23 de juliol. Entrega de dorsals de 7.30h a 8.30h. Categories: Sènior, Veterans +30, Veterans +40, Júnior, Mixtes/Fèmines i Local.

Inscripcions a la pàgina web www.santquirzesafaja.cat

+informació: 687 385 936 (Cesc) o 651 825 544 (Marc).

FUTBOL INFANTIL

Al Centre Cívic, a partir de les 17h. Tota la mainada de 6 a 14 anys hi pot participar. Vine a jugar futbol!

FUTBOL SÈNIOR – VIII QUADRANGULAR DE LES URBANITZACIONS

Al Centre Cívic a les 18h. Es realitzarà un quadrangular format per equips de les diverses urbanitzacions del nostre municipi. Ja podeu anar preparant l’equip de la vostra urbanització!! I si no ets de cap, ja en formarem un!

VOLTA AMB CANOA I ROCÒDROM A L’AIRE LLIURE

Vine a fer una volta al pantà amb canoa o vine a pujar el rocòdrom que muntarem al Parc de l’Aigua! Qualsevol de les dues opcions és bona… o les dues!!! Una experiència única. De les 17 a les 19h.

 

Diumenge 27 de juliol

XXII CAMINADA POPULAR

Sortida a les 8h des del Parc de l’Aigua. Inscripcions de 7.30h a 8h. Preu 8€. Dos recorreguts, d’uns 12 i 14km aproximadament. Inclou 4 avituallaments, esmorzar i un obsequi de record.

INAUGURACIÓ DEL PASSEIG DEL TENES AMB ANIMACIÓ INFANTIL

18h, Plaça de l’Ajuntament. Inauguració a càrrec del President de la Diputació de Barcelona, Sr. Salvador Esteve. Tall de cinta col·lectiva i passejada d’estrena pel Passeig del Faig fins arribar a l’esplanada de l’escola. A l’arribada, animació infantil, tallers pels petits i joves i berenar popular per a tothom.

 

Divendres 1 d’agost

CINEMA INFANTIL

A les 21h al Centre Cívic, sopar de bikinada per a tots els assistents. A partir de les 21.30h, projecció de la pel·lícula “Frozen” per a petits i joves amb crispetes, sucs, begudes, etc…

SANT QUIRZE SAFARRA

23.30h Centre Cívic. Fins a la 1.30h balla al ritme de la música dels anys 80-90’. Després, la millora música jove. Tota la nit a càrrec de Dj’s del municipi i pobles veïns. Selecció de gintonics, mojitos i cocktails sorpresa!

 

Dissabte 2 d’agost

FESTA DE L’ESCUMA i XERINGADA POPULAR

12h, Parc de l’Aigua. Primer festa de l’escuma i tot seguit xeringada popular de colors. Tots hi sou convidats (petits i grans!) i enrecordeu-vos de venir amb roba preferiblement blanca que es pugui mullar i els que vulgueu participar a la xeringada haureu de portar cadascú de vosaltres la vostra propia pistola d’aigua!

TARDA INFANTIL I JOVE

De les 17.30h a les 20h, Parc de l’Aigua. Tarda per passar-s’ho d’allò més bé. Tarda d’inflables, 12 jocs gegants que repartirem en tot el Parc de l’Aigua perquè tothom hi pugui jugar i taller de gelats (deliciosos!!!) amb animació infantil. A les 19h, xocolatada desfeta per a tothom!

SOPAR DE FESTA MAJOR

21.30h, Centre Cívic, a càrrec dels restauradors del municipi. Preu del sopar: 15€ menú normal, 10€ menú infantil. Encarregar tiquets a l’Ajuntament fins el dimecres 30 de juliol. Aquest any tindrem música a càrrec de l’orquestra ODISEA que estarà acompanyada de Hand to Hand. A la barra selecció de gintonics, mojitos i cocktails sorpresa! Amb el preu del tiquet del sopar, et regalem un cocktail San Francisco!

 

Diumenge 3 d’agost

MISSA SOLEMNE

11h, Parròquia de Sant Quirze Safaja

PAELLAMPA COL·LABORA

14, Plaça de l’Església. Vine a menjar paella i col·labora amb l’AMPA de l’escola. Menú adult 9€ (pica-pica, paella mixta i postre); menú infantil 6€ (pica-pica, paella i gelat). Encarrega-la a l’Ajuntament o a la farmàcia fins el 2 d’agost. A més, hi haurà servei de bar: begudes, cafès, copes, etc.

AMAZING GOSPEL

19h, Església de Sant Quirze, concert de gospel a càrrec del grup Amazing Gospel. Com que sabem que us agrada, ho acompanyarem amb rom cremat. La participació està oberta a tothom.

Tots els actes son gratuïts excepte aquells que s’especifica el preu.

Podeu descarregar el programa des de la web de l’ajuntament de Sant Quirze Safaja

FacebookTwitterGoogle+Compartir