Construïm i reformem casa teva o el teu negoci, donant garanties de qualitat i servei per assolir la total satisfacció dels teus objectius.

Som una empresa de construcció dedicada a l’obra nova, reformes i restauració de masies, amb la màxima qualitat i professionalitat. Treballem i col·loquem la pedra natural, de forma molt personalitzada segons el gust del client.


casa constrïda per Construccions Jordi Argemí

 

Construccions Jordi Argermí som una empresa de Moià, que portem anys treballant en el sector, i especialitzats en la col·locació de pedra natural que nosaltres mateixos treballem, per aconseguir la màxima qualitat i exclusivitat.
Restaurem masies conservant el màxim els materials existents, millorant i reparant els murs de pedra existents i utilitzant els sistemes constructius i materials més idonis per preservar l’edifici.
Realitzem tot tipus de treballs estructurals, molt indicat per obra nova i ampliacions, també murs de contenció per garatges i tot tipus de forjats.
Realitzem treballs amb nous materials i nous sistemes constructius per millorar al màxim el resultat i obtenir la millor eficiència energètica de la casa.
No oblidem tota la petita reforma de banys, cuines, etc, que cuidem al màxim els detalls i assessorem amb l’elecció dels materials per aconseguir el resultat esperat.


Treballs realitzats més característics de Construccions Jordi Argemí:

 

Rehabilitació d’una antiga fàbrica a restaurant “El Moianès”

Reforma d’una antiga fàbrica tèxtil, de murs de pedra i encavallada de fusta. Es va reforçar la coberta existent, i es va repassar tota la teulada, de teules àrabs, per arreglar els degoters. Es van repicar tots els murs de pedra per la part interior, que estaven arrebossades amb morter de calç i es van rejuntar en morter, i es va deixar la pedra vista. Es van col·locar uns llums que intensifiquen la imatge del mur de pedra.

 

Construcció d’un habitatge unifamiliar al centre del poble.

Casa d’obra nova a tres vents, amb dues plantes habitables i un semi-soterrani pel garatge i coberta a tres aigües. Es va realitzar tota l’estructura de formigó armat in situ i murs de contenció a una cara. El tancament de façana es va fer d’obra vista, totxo manual de Piera i combinant amb revestiment de pedra natural. L’entrada principal de l’habitatge es va remarcar amb cantoneres de pedra natural. Es va recuperar la paret mitgera de l’habitatge, repicant el guix existent i deixant la pedra vista. En el paviment es van col·locar toves manuals, per donar un toc rústic.

Rehabilitació de masia Catalana

Rehabilitació  total de la masia, que es va començar per la teulada canviant les bigues malmeses, llates i rajoles. La façana es va repicar i rejuntar la pedra de nou, els llocs on hi havia tàpia es va arrebossar de nou. A l’interior es van netejar i rejuntar totes les voltes i arcs de totxo. Es van deixar tots els portals vistos. A dins l’entrada principal es va repicar i buixardar el terra deixant la mateixa pedra natural. Es van eixamplar obertures per aprofitar la llum i gaudir de les vistes. Es van reconstruir les parets i brancals de la façana amb la mateixa pedra de la casa. Es van arreglar els murs exteriors que envolten la casa, col·locant la mateixa pedra per evitar l’impacta visual i recordar les feixes existents.

 

Reforma interior d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres

Es va enderrocar tot l’interior deixant les parets de càrrega i els tancaments de façana, per una nova distribució. Es va projectar a les parets existents espuma de poliuretà per millorar aïllament tèrmic. Es va col·locar un laminat interior pel paviment i gres porcel·lànics a terres i parets pel bany i cuina. Per la façana es va repicar l’arrebossat existent i es van adreçar les parets per poder col·locar l’acabat de calç.


escala feta pel Jordi Argemí

 

Habitatge d’obra nova, amb planta semi-soterrani  i 2 plantes pis

Es va realitzar una estructura de parets de càrrega i coberta amb bigues de fusta i panell sandwich. Els tancaments de façana es van col·locar amb obra vista, de totxo manual “bondia”.  El semisoterrani amb acabat de pedra natural per la part exterior. A les llindes de les obertures es va col·locar una peça de pedra natural. Cal destacar els diferents porxos de pedra i bigues de fusta vistos amb acabat de teula àrab, que aconsegueixen una imatge harmònica amb el jardí.


logo Construccions Jordi Argemí
Per més informació sobre Construccions Jordi Argemí
Contactar amb:
Jordi Argemí Farràs
TF.679817910
argemifarras@gmail.com
Ens Trobaràs a facebook

 

FacebookTwitterGoogle+Compartir