Alimentació

CAL MATIES – Carnisseria – Moià

Cal Maties és una carnisseria integrada en el sector actualment denominat “comerç de proximitat”. Compta amb més de cent trenta-cinc anys d’història, i en el nostre cas història vol dir tradició i evolució. És a dir, Cal Maties és una carnisseria de casa, del poble, de les que en diem “de tota la vida”, i actualitzada.

Llegir Mes...

CAL NOC – Cansaladeria – Moià

Som una empresa familiar amb una llarga trajectòria en el món de l’embotit. La filosofia de Cal Noc és senzilla: la matèria primera és el més important perquè sense ella és impossible elaborar un bon embotit. La majoria dels nostres embotits no contenen al.lèrgens com el gluten i la lactosa.

Llegir Mes...

LA DATZIRA – Verdures Ecològiques – Castellcir

Verdures Ecològiques a La Datzira Al Mas La Datzira vivim al camp i del camp. Vivim al moianès fa 10 anys, però fem agricultura ecològica des de 1998. Funcionem de forma cooperativa.Tenim 3 hectàrees d’horta, un ramadet de 35 cabres, gallines, porquets … i gràcies a totes tenim verdures ecològiques, làctics, carn de cabrit i porc… per oferir. No utilitzem cap mètode d’explotació convencional (prioritzem el benestar animal i la màxima varietat hortícola davant criteris de

Llegir Mes...