BIKE MOIÀ es una associació de BTT oberta a tothom, volem que hi formis part.
Sortim 3 cops per setmana inclús de nit, vine quan vulguis!!
Si voleu conèixer nous recorreguts (pistes, corriols o trialeres), compteu amb nosaltres.
BIKE MOIÀ, som tots i totes!!

 

– BIKE MOIÀ es una associació constituïda davant la Generalitat de Catalunya i presentada formalment a l’Ajuntament de Moià.

– El fet que BIKE MOIÀ sigui una associació, ha estat motivat per l’interès de moltes de les persones que actualment formem el grup BIKE MOIÀ i que volem recuperar i organitzar noves activitats relacionades sempre amb el fantàstic esport de la BTT!!

– Volem que a BIKE MOIÀ hi participi tothom que comparteixi l’esport de la BTT, BIKE MOIÀ està obert a totes les edats i gèneres.

– Si voleu conèixer nous recorreguts (pistes, corriols o trialeres) o variants de rutes pel Moianès que conegueu, podeu comptar amb BIKE MOIÀ.

– BIKE MOIÀ, sempre surt 3 cops per setmana (dimecres de dia o de nit, segons l’època de l’any, dissabtes amb esmorzar de forquilla, i els diumenges amb esmorzar de faquir), t’hi pots apuntar sempre que vulguis.

– Si vols que fem una sortida adaptada a un nivell en concret o tipus de terreny, l’organitzem i a córrer.

– Si vols fer-te soci de BIKE MOIÀ, tindràs una sèrie d’avantatges que aviat donarem a conèixer, si no vols ser soci, no hi ha problema, pots participar igualment a les activitats i sortides organitzades per BIKE MOIÀ.

Recordeu que, BIKE MOIÀ, som tots i totes!!

 

Logo Bike Moià

Contacta amb nosaltres per les xarxes socials:

facebook  twitter google plus

O al nostre web

 

FacebookTwitterGoogle+Compartir