Activitats Culturals

ANTAVIANA – Trenca Escenaris – 15 de novembre

El proper dissabte 15 de Novembre a les 20h els Trenca Escenaris representaran la gran Obra ANTAVIANA de Dagoll Dagom. El preu de l’entrada-rifa és de 2€ i podreu guanyar una panera aquella mateixa nit! Es realitzarà a l’Esplai de Moià, així que us hi esperem!

Llegir Mes...

LA CUPLETISTA I LA VEDETTE – 18 d’octubre

Folls pel Teatre convida a… La Cupletista i la Vedette: El paral·lel d’ahir i d’avui Picant i divertida! A L’Esplai, el dissabte 18 d’octubre, a les 22h Preu de l’entrada: 5 euros Amb la Gemma Vidal i la Núria Rossich No recomanat a menors de 13 anys

Llegir Mes...

CONCERT DE LA PIANISTA CRISTINA CASALE – 18 d’octubre

La pianista Cristina Casale interpretarà un atractiu programa amb els compositors catalans i espanyols més clàssics, just abans d’empendre una gira per Estats Units amb aquest  mateix programa i que la durà a actuar a sales tan emblemàtiques com el Carnegie Hall de Nova York, el Gusman Concert Hall de Miami o el Ganz Concert Hall de Chicago, entre d’altres. El concert serà a l’Auditori de Sant Josep de Moià

Llegir Mes...

JEP 2014: Visita guiada a la Casa Natal de Rafel Casanova i al Museu Arqueològic de Moià – 27 i 28 de setembre

Dins dels actes de les Jornades Europees del Patrimoni, JEP 2014. Visita guiada a la Casa Natal de Rafel Casanova, per conèixer millor el personatge i el seu paper en la Guerra de Successió, i seguidament visita guiada al Museu Arqueològic de Moià, per descobrir la Prehistòria del Moianès, i molt especialment les troballes de les Coves del Toll.

Llegir Mes...

EX ABRUPTO – 9 i 10 d’agost a Moià

La propera acció del col·lectiu Ex Abrupto tindrà lloc a Moià els dies 9 i 10 d’agost. Seran dies de propostes artístiques interdisciplinars per les quals, s’activarà un edifici històric del poble, que actualment es troba en desús, la Fonda la Masia i la plaça contigua, on durant la Guerra Civil hi va ser cremada i destruïda l’església de Sant Sebastià.

Llegir Mes...